Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Lupa .... (2560 niezalogowanych)
1 Post
malgorzata kkkkkkkkkk
(malgonia57)
Wiking
te ploteczki to chyba piszą ci zazdrośni , którzy nie załapali się na bileciki ...my z całą ekipą ok.20 osób jesteśmy strasznie zadowoleni , było rewelacyjnie,,,zabawa niesamowita, na sali pełna kultura , 700 polaków pokazało najwyższą klasę w tym jak potrafimy się wspólnie bawić, dziękujemy ślicznie organizatorom, i oficjalnie zgłaszam się na darmowego pomocnika przy organizowaniu wszystkich takich wesołych imprez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Anna82 napisał:
Mario nie wiem skąd Ty masz takie informacje ze Stavanger byłam na ani mru mru i nie widziałam żeby ktoś był wyprowadzany przez ochronę, wszyscy się świetnie bawili.

ty dziubasku w przeciwienstwie do tych z babim latem patrzyłas na scene i dobrzez sie bawiłas, ale była czesc/grupa ludzi którym kreciło sie w głowie patrzac na scene...
widzisz > ja mam swoje sposoby,zeby sie dowiedziec......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Mario widocznie Twój informator był najebany
Ja siedziałam na samej górze i miałam na wszystko oko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
>Ja siedziałam na samej górze i miałam na wszystko oko<
z gory to raczej calego parteru nie widac,a juz napewno nie bylo widac tego co pozostalo pod krzeslami po wystepie....
jeden pan mial problem z trafieniem w drzwi wyjsciowe w trakcie imprezy,ale udalo mu sie wyszedl i zaginol ,na szczescie... moze to jemu pomogi sie wydostac ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok